ID-kort, medlemskort mm.

ID-kort
Säkerheten blir allt viktigare vilket ställer högre krav på företaget och organisationen att de anställda eller konsulter ska kunna legitimera sig. Ett företags ID-kort förenklar säkerhetskontrollen internt och externt och kommunicerar dessutom samtidigt att man lägger stor vikt vid säkerheten och seriositeten. Företags ID-kort är gjort av hållbar PVC plast 76 mm tjock och storlek som kontokort. ID-korten personifieras efter önskemål med innehavarens fotografi. Vi kan också erbjuda korthållare med clips att fästa någonstans på kläderna eller med snodd att bäras runt halsen.
Medlemskort mm.
Vi hjälper klubbar, butiker, föreningar och många andra verksamheter med att trycka unika medlemskort. Kärt barn har många namn. Beroende på hur kortet ska fungera och vilka förmåner kortinnehavaren får så kallas kortet för olika saker; vip-kort, klubbkort, bonuskort och lojalitetskort eller kanske något helt annat. Vi har lösningen för dig som vill starta en kundklubb och få medlemmar som handlar om och om igen! Priset utgör en allt viktigare konkurrensfaktor när produkterna blir alltmer lika varandra. Kundklubbar med tillhörande klubbkort är ett framgångskoncept för konkurrensutsatta butiker, produkter och tjänster. Fundera vilken förmån du vill ge din lojala kund och är du osäker är vi gärna bollplank! Vi tillverkar medlemskort med högsta tryckkvalité oberoende om ni är en liten
idrottsförening med få medlemmar eller ett stort företag. Kort tillverkas i samma material som ID-kort och utformningen blir exakt enligt dina önskemål.
Vi erbjuder dig en unik tjänst, som gör det möjligt att trycka enstaka plastkort med din unika design.  Alla kort du beställer kan vara unika, olika namn, bilder eller andra uppgifter.
Exklusiva visitkort.

Exklusiva visitkort ökar din framgång. Vid varje möte är det viktigt att lämna ett så starkt intryck som möjligt. Ett väldesignat och exklusivt visitkort är ett måste.

Behöver du nya visitkort som sticker ut från mängden? Låt oss ta fram en passande design och leverera färdiga visitkort.

Våra exklusiva visitkort trycks på samma plastmaterial som våra övriga kort. Vill du ha en bild på visitkortet tillkommer inga extra kostnader.

Foto

Vi kan även hjälpa till med porträttfoto till ID-kort mm.